but i like L512 bodykit. Harga:[email protected]. I owned a 1999 Kancil, manual, no power windows but still in very good condition (a few wear and tear got la). 3 YRV turbo dengan gasket keluli mencantumkan head yang siap diporting dan polish. Seat L2s,moon roof,rim sukan 14", free accident. Kampas Rem Belakang Vario Techno 125 PGM-Fi/Beat/Vario Orisinil Honda. L2 engine is very similar with the original Kancil engine with the added engine valve to 12 from 6, but L5, L7 and L9 type is totally different kind of engine, whereby. 3 TURBO TIPTRONIK. 4 028 vues. try his car first. Daihatsu cars Mira Tr Xx Avanzato Model L200s Manual Repair | Tricia Joy. Untuk bersaing dengan kereta-kereta moden, Rezlan menggantikan enjin asal Kancil itu dengan enjin JB-JL 660cc turbo intercooler daripada half-cut Mira L500. Exterior: - Rear set moderno wth new kanciL wiper - Front Stnd Kancil 850 2001 - Metallic Silver Colour - Antena Ori Mira(50% silver, 50% Black) - RIm k kar 15"(Tyre 70% left) - Spring Kimex - Abs Monroe(rear only, front: kanciL 850) Interior: - Seat ET Limited - Carpet Mira - CD player Pioneer - Momo Stering - Comfort Tinted(Made in USA. kancil turbo'97 enjin l2 turbo,full l2s bodykit,seat bucket,turbo besar,sport rim l2s,moonroof,black interior,l5 dashboard,kereta untuk auto show,100% acc free price :rm 12,000 tel :012-9706729 loc :kuala lumpur. i know L2 can tekan kaw2 everyday plus sparepart is cheap. so jalan. The Perodua Kancil (also known as the Perodua Nippa in the United Kingdom, and Daihatsu Ceria in Indonesia) is a city car manufactured by Malaysian automobile manufacturer Perodua from August 1994 to 2009. Tapi,selepas servis prestasi sgt jauh berbeza (merudum) baik dr segi enjin mahupn turbo. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. 2) gearbox turbo ori dia tuko ngan standart perodua. Area kota kinabalu. masa tu hg halfcut adalah rm2000 shj. Turbo - Cars for sale in Malaysia - Page 1 of 43. my for the best deal 2001 Perodua Kancil Modified L2S Turbo Up for sale. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. Gambar kereta kancil l2s club, gambar kereta kancil l2s turbo, gambar kereta kancil turbo aku, gambar kereta kancil ubahsuai, gambar kereta kancil biru yang cantik, gambar aksesori kereta kancil, gambar cdi kereta kancil, gambar kereta sport, gambar kereta kuda, gambar kereta drift, gambar kereta api, gambar kereta thomas, gambar kereta persona, gambar kereta kartun, gambar kereta perodua baru. function: monitor air pressure macam boost meter jugak. Better performance now. 00 Apex'i AFC Super RM 1,330. kereta kemas. com Diy: L5 Dashboard Blower Wiring - Ben9166 via www. bagi sekali fuel tank jangan risau boleh start masa beli. Kancil Turbo. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. views TS neslopink: Nov 7 2008, 09:49 PM, updated 10y ago. 2) semi sintetik = jenis minyak yg ngam2 untuk kebanyakan kereta dan paling ideal untuk enjin turbo dari halfcut, tahan sehingga kebiasaannya 8,000km namun disyorkan untuk 7,000km, menggunakan kod dari 10W sehingga 15W ( contohnya Castrol Magnatex 15W-30 ). Bogor GP Racing Store. 2 point engine bar l2s ori. TURBO TIMER SUIS(RARE) Item: DAIHATSU MIRA L200s/l500s Timer Ini merupakan panduan untuk anda yang nak wiring meter mira daihatsu l2/l2s ke kancil 660 atau 850. Mileage 300k +. why i prefer L5 was 4 cylinder twincam vs L2 was 3 cylinder single cam. Piston dan Rings. com Diy: L5 Dashboard Blower Wiring - Ben9166 via www. yg lain2 2 sume leh pkai balik kalo anda semua pkai kancil 660 @ 850. tengah musim. Bumper Mora J Condition seadanya Rm2xx 2. Hubungi kami pada bila-bila masa (24 jam) Kedai kami terletak di Kangar dan beroperasi dari jam 2 petang-11 malam setiap hari. jgn d ka c lama tau barang tu. Bear in mind that u might get pedal happy when driving a turbo kancil, and u will realize that u visit petrol station more often. Bendul Kelabu Rm50 4. HKS SQV blow off. Baru2 ni mencari engine utk tukar ngn engine lame. Buy Kancil turbo l2s (M) Moderno Limited in Kuala Lumpur,Malaysia. thanx kob3bryant. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. Saya dekat2 sini ja. MEG Autoparts Facebook;. Turbo Garret AR48. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. com Carsifu Car News, Reviews, Previews, Classifieds, Price via classifieds. Menggunakan 4 silinder dan 16 injap DOHC berbanding hanya 3 silinder dan 6 injap SOHC pada enjin asal, enjin kecil dengan pendesak turbo ini mampu menghasilkan kuasa sebanyak 64hp, kuasa. Perodua Kancil is a popular vehicle in Malaysia, many owner like to modified the engine into Turbo type which they are popular in calling them from type of L2, L5, L7 up tp L9. yg lain2 2 sume leh pkai balik kalo anda semua pkai kancil 660 @ 850. PERODUA KANCIL (850cc) MANUAL 'STANDARD'. KANCIL TURBO, Daihatsu Mira L2s Made in Malaysia ;p. atas nasihat ke dua dua mat keta ini, ambe memilih untuk membeli enjin Turbo L2S menggunakan kotak gear automatik. 7% positive Feedback Hello, We're seller from Malaysia. Receive new listings by email kancil 850 engine. 3 YRV turbo dengan gasket keluli mencantumkan head yang siap diporting dan polish. Publish date: November 24, 2011 7:25 am Contact Name: zack Price: 150 Region: Selangor Location: SHAH ALAM Phone: 0133137892 Tags: grand livina, mpv sewa, nissan, Setapak, sewa kereta KL, shah alam. the answer is simply,u buy a kancil with price around rm4k-rm5k then u will need another rm2000-3000 for engine replacement / conversion to Daihatsu Mira L200 or L500 engines. ^^' December 21, 2011 at 10:52 PM. 00; Pick up only: Free; 2 Watching. but i like L512 bodykit. S : Ini adalah seller pribadi Kancil Turbo tidak bertanggungjawab atas urusan jual beli yang dilakukan. Better pick up and car become more powerful. this is the different between L2,L2s,L5 L200(EF-CL) - 659cc 6v sohc 40ps/6. Car: Mira 660 L2S Turbo Feedback: Better pick up and top speed. Apr 23, 18:59. dhla promote lelebih lak. Cip pom pom review kancil 660 turbo LEGEND mrBen n test. Say carlistmy for the best deal 1995 perodua kancil 660 ex hatchback. no cut bombar, no turbo lag. Model - KancilTahun - 2001. 4 028 vues. 00 Out of Stock Read more. akum,aku nak tya npe enjin l2s auto aku mati bila aku aku tarik dlm rpm7000? Reply Delete. Sezioni di questa pagina. PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) - Cars for sale in Pasir Mas, Kelantan. find ur friend tat oredi used the kancil turbo. Better hill climbing as well. 1)Kancil Turbo Enjin L2S bodyset mira L5, brg dalam set L5 dashboard l5 disc break belakang plat wilayah warna kuning siap register ngan JPJ ada sport rim 14" Harga tak termasuk tukar nama Rm11500 2)Kancil Turbo enjin L2S clutch racing,ni turbo yang modifiedmantop warna biru. com Carsifu Car News, Reviews, Previews, Classifieds, Price via classifieds. VSM Racing lower arm heavy duty passo myvi - Complete with Ball Joint and Bush - Suitable for kancil 660-850cc - BRAND NEW ITEM - available for kancil kenari kelisa viva myvi perdana wira satria gen2 iswara dll Kancil :- RM 55 / pcs RM 100 / pair Viva / Avy :- RM 100 / pcs RM 200 / pair Myvi / P. Add to Compare. LSD gearbox so pendapat korang pula macamana? patutkah saya ambil kancil ni. boleh pos +6012-9869. Sekarang xde bajet lagi. My Luvly Car. 9 Mar, 20. Are Despacito a partagé une vidéo en direct. Kancil L2s 230HP- AFC NEO. Tapak plate adjust 5. Sekali endorse n reg. 3 Proton Gen2 Proton Perdana V6 Proton Putra Proton Saga 2006 Proton Satria GTI Proton Waja 1. L5 auto 660 3 piston. oRait gak tuh kan. 4g93t evo lancer starlet ep91 ep82 rm5xx. pNp kancil,mira L2,L2s. kalau nk turbo, hanya tukar piston viva yang high comp. 0 pun power gak. Safety Improved as benda ni control dan elakkan oversteering dan enhance proper steer control. The E series engine was first presented in the summer of 1985, as the EB, a replacement for. tapi aku xnak pakai L2S complete. ? klu blm sy cadangkn u gn unic. Blok enjin 660cc turbo tu aku tukarkan ke blok enjin kancil 850cc. Cukup duit saya roger. Slmt mlm encik abu. info: mula2 aku pakai kat kancil n/a(2005-2006). so barang2 L2S sume naik harga. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. One Week Old only pcd100 15x6. Tapi masa tu xde duit nak repair. Ramai yang bertanyakan kpd saya, betul ke bolt on turbo x tahan? Cepat rosak lah, leceh la dengan penjagaannya dan sebagainya lah. tapi hood nak pakai L2S sebab ade skup besar. aku akan masukkn dlm blog nie utk tatapan kwn2 yg sama minat dgn aku iaitu Sukan Permotoran. Kancil Turbo 2. so jalan. 39 Perodua Kancil from RM 3,500. Thanks alot. keithrottle. Sesuai untuk turbo dan NA. function: monitor air pressure macam boost meter jugak. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. So cuma suruh mekanik tu repair supaya kete tu bley jalan bawak rumah pon dah cukop. Kancil Mira L200 Turbo For Sale | Dog Breeds Gallery Fire starting automobil: kancil l2 dan kancil l5, Eazy izzuddin eazy pki kancil biasa1st keluaran kalo nk modified kasi lawa skitbro suggest camne. Turbo ciput L2 ni pun aku sumbatkan siput sedut dari model Subaru Legacy RHF4 VF13. kepada piston turbo yang low comp… blok pula boleh kekalkan viva. iwan nie pakai enjin l5 wo0ooo laju tau. Installation provided. Condition tip top 10 10 baru lepas servis road tax baru tarikh luput 17 7. kalau Moderno, hood die flat, xde skup. kena tukor piston beso cket. Getting Started. Exterior: - Rear set moderno wth new kanciL wiper - Front Stnd Kancil 850 2001 - Metallic Silver Colour - Antena Ori Mira(50% silver, 50% Black) - RIm k kar 15"(Tyre 70% left) - Spring Kimex - Abs Monroe(rear only, front: kanciL 850) Interior: - Seat ET Limited - Carpet Mira - CD player Pioneer - Momo Stering - Comfort Tinted(Made in USA. Dah tak tahan kena bully all the way at the Hiway. Add to Compare. Kalu modi properly, i still think can beat a standard, unproper taken care L2 plus a lousy jockey. Sarung Seat Mira J/Moderno Seadanya Rmxx 7. pass jpj pelbagai bumper dan dashboard kcar pelbagai model dr daihatsu utk kancil,kenari dan kelisa. Minat penulis utk tukar enjin kancil adalah kerana kuasa yang rendah dan lemau bg kancil standart. Join Facebook to connect with Logan Wick and others you may know. condition : boli2 suda ni Lokasi : KM Price : RM 130. VSM Racing lower arm heavy duty passo myvi - Complete with Ball Joint and Bush - Suitable for kancil 660-850cc - BRAND NEW ITEM - available for kancil kenari kelisa viva myvi perdana wira satria gen2 iswara dll Kancil :- RM 55 / pcs RM 100 / pair Viva / Avy :- RM 100 / pcs RM 200 / pair Myvi / P. kancil Turbo 290HP by team kkt malaya. Find the best deals for used perodua accident free batu berendam. i know L2 can tekan kaw2 everyday plus sparepart is cheap. betui ke? November 12, 2009 at 11:45 PM Amirul Yus said. nak cari break pad l5 depan belakang kat ne? Reply Delete. Enjin l2s turbo Bodypart L2s. 3l DVVT saves fuel and provide power as same as normal 1. End Red Autopart Kangar, Perlis, Malaysia kami menjual barang-barang terpakai dari Jepun dan turut menyediakan pemasangan tinted dan audio etc. custom klac. Kancil Mira Mini L2s Drag Race 660cc Turbo--AUTOMATIC TRANSMISSION speeding from 0-100km/h. Harga:[email protected] com Perodua Kancil With Daihatsu L902 Jb-det Engine Project via www. 2 point engine bar l2s ori. 00 Add to cart; L5 kancil Auto dashboard black including meter and blower L6 L2 L2s RM 550. bumper mordeno lampu ketam licca stoken fiber sekali lip L6. Sy memilih engine L2S single cam 12 valve 3 piston kerana mudah dpt sparepart kerana same spare part dengan kancil. TAGS: proton mira l2 l2s l5 mira kancil perodua wira tiara perdana v6 se iswara saga blm honda suzuki viva hyundai mitsubishi toyota nissan ekzos turbo exhaust kenari move perodua kembara naza ria hyundai proton satria putra mercedes volkswagen toyota nissan econovan vanete proton mira l2 l2s l5 kancil wira tiara perdana iswara saga blm fl. Sesuai untuk turbo dan NA. 6 Proton Wira 1. mcm keta sia la. Cukup duit saya roger. 3 YRV turbo dengan gasket keluli mencantumkan head yang siap diporting dan polish. 660 turbo is great. For those Perodua Kancil 660 owner who wish to convert their meter to Mira L2, they may refer to the table below after the jump. Mazda BP Turbo Mazda RZ7 FC/FD Mazda RX8 Mitsubishi Airtrek Mitsubishi EVO1-10 Mitsubishi Triton 2. boleh pos +6012-9869. 7% montana-e has 97. Car: Mira 660 L2S Turbo Feedback: Better pick up and top speed. 0:32 DOWNLOAD PLAY. ? klu blm sy cadangkn u gn unic. 00 Add to cart; Halfcut L5 Kancil EF EFDET Turbo AT Engine RM 3,300. adakah patut dia bagi akak tu barang yang dah tak boleh. Pada mulenye,prestasinye sgt mengaggumkan. The petrol-driven series has cast iron engine blocks and aluminum cylinder heads, and are of either SOHC or DOHC design, with belt driven heads. SARD radiator Kancil 660/850 & L2 - Auto Transmission,Price: RM402. Bumper Mora J Condition seadanya Rm2xx 2. Newer Post Older Post Home. One Week Old only pcd100 15x6. 6 Proton Wira 1. 25 Feb, 15:10. Semoga berbaloi. tengah musim. itu tak kesahlah kan, tp yang nak dijadikan isu kt sini. Salam semua warga CGharap otai2 keta dan otai2 tebo leh bagi pendapat Sekarang ni duk nak beli kancil. lampu mordeno ada ring sekali mentol kuning ori jepun. ba tulung2 dulu sini. Sy masih baru dalam "menternak" seekor kancil xseberape pade bulan 6 tahun ini bernadikan enjin L2s. but that for the older kancil my 2003 kancil originally came wif ED-DE engine which is 850cc Twin Cam and using fuel injection power rated at 50hpsame as kelisa's 850cc version but with 3speed auto gearbox. ? klu blm sy cadangkn u gn unic. klu budjet 4ribu masuk l2s lah klu budjet 5ribu ke atas masuk1. 1)Kancil Turbo Enjin L2S bodyset mira L5, brg dalam set L5 dashboard l5 disc break belakang plat wilayah warna kuning siap register ngan JPJ ada sport rim 14" Harga tak termasuk tukar nama Rm11500 2)Kancil Turbo enjin L2S clutch racing,ni turbo yang modifiedmantop warna biru. 5j Pcd100, Call/sms/email for More info. L2s Turbo Engine - Car Accessories & Parts for sale in Malaysia - Page 1 of 1. masa tu hg halfcut adalah rm2000 shj. Mileage 300k +. PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) - Cars for sale in Pasir Mas, Kelantan. engine FMPX S2 (L2s) 660cc 12v turbo charge exedy 3 puck plate racing clutch hybrid gearbox (kelisa - gtti aura - kancil 850) turbine hybrid from tong turbo (AR48+L2s stock+TD04) piston low compression from kelisa haltech ecu stand alone fuel ragulator sard double diaphram top mount intercooler from SR20. Oleh kerana dah bosan untuk menambah minyak hitam dan sentiasa mengeluarkan asap yang banyak, so ambe menerusi member baik di opis, Mat Din and Oyos mencari enjin di half cut. p situ, p sini, finally, di kedai halfcut Tok Bok, Machang tempat di mana ambe membeli enjin tersebut. 00 Apex'i Blow Off Valve with installation RM 780. L2Syok Bro bila baca coment D'bawah tu nak taulah beza antara L2 & L2s sekali aku baru convert kanch aku tapi aku takut kena tipuJawapan Kami. Turbo ciput L2 ni pun aku sumbatkan siput sedut dari model Subaru Legacy RHF4 VF13. Model - KancilTahun - 2001. TURBO TIMER SUIS(RARE) Item: DAIHATSU MIRA L200s/l500s Timer Ini merupakan panduan untuk anda yang nak wiring meter mira daihatsu l2/l2s ke kancil 660 atau 850. Car: Mira 660 L2S Turbo Feedback: Better pick up and top speed. set sport light for kancil mira l2s , mira j, dan moderno saja ada stok 0168 - 472 - 627 whatpp. Post time 17-7-2011 08 mane datang la woiiii ejos terbo?? bole ke ejos tu buat kereta kancil tu jadi turbo?? Reply. Salam bro, saya nak tanye banyak ni. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) - Cars for sale in Pasir Mas, Kelantan. Cam pulley jenis boleh laras dan cam 280 degree dibuat oleh Ujang resing. Turbo Garret AR48. Piston dan Rings. kereta ok cuma aircond je xde. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. 22 Feb, 19:50. com Carsifu Car News, Reviews, Previews, Classifieds, Price via classifieds. bunyi malatup habis. Update harga terkini utk peminat kcar. Kulai Johor Hahasale via hahasale. yg lain2 2 sume leh pkai balik kalo anda semua pkai kancil 660 @ 850. L5 L6 halfcut jbjl turbo 4 piston engine l2 kancil good condiiton direct import from japan. 1)Kancil Turbo Enjin L2S bodyset mira L5, brg dalam set L5 dashboard l5 disc break belakang plat wilayah warna kuning siap register ngan JPJ ada sport rim 14" Harga tak termasuk tukar nama Rm11500 2)Kancil Turbo enjin L2S clutch racing,ni turbo yang modifiedmantop warna biru. 6 Proton Wira 1. ble cite skit ape yg nk adjust?bape costing? berpenyakit tak lepas. Blok enjin 660cc turbo tu aku tukarkan ke blok enjin kancil 850cc. Almaklumlah, itu ari kos ketuk body dan cat sahaja dah RM2. Contoh Timing Belt, Top Gasket, dan Oil Filter. Brembo P16014S Perodua Kancil L5 Turbo ABS Front Brake Pad. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. Jadi, Chelan memasukkan blok 850 Kancil tempatan untuk gantikan blok kecil tadi. 00 Add to cart; Halfcut L5 Kancil EF EFDET Turbo AT Engine RM 3,300. Kancil Turbo L2s 99 posted by EpinGTXX tahun 1999 2 owner perempuan kereta cantik,free accident enjin L2s manual jpj endorsed,turbo baru,klac baru,pad brek baru,asober baru,spring APM performax,ekzos apexi 9566: Used - Excellent: RM12,500. Turbo Garret AR48. Wah akhirnye ade gak barang L2S kat kete aku nanti. tak jmpe ni je la wat mase nilepas ni,ape2 saje upgrade or repair kete kancil niaku akan update dlm blog. Kancil Trade In - posted in Perodua Owners Forum: Hi, I just want to get some feedback from others who may have experience trading/selling their cars. L500 DENGAN DOHC MENJADIKAN ENJIN LEBIH LEMBUT DAN RINGAN DAN MEMPUNYAI 4 PISTON BERBANDING L2S 3 PISTON DDAN 3 SILINDER (GEGARAN ENJIN L5 LEBIH TIDAK TERASA). How to improve the 660cc kancil. im planning to transplant my old kancil. 1998 perodua kancil 0. Kereta turbo ketiga saya ialah Kancil 850 yang dimasukkan enjin L2s oleh pemilik asal kereta ini tetapi apabila ia menjadi milik saya, saya tukar sekali lagi enjin kepada L5 JBJL 4 piston. Tapi,selepas servis prestasi sgt jauh berbeza (merudum) baik dr segi enjin mahupn turbo. 44 results for kancil KANCIL MIRA L2S L512 D7 JAPAN ADJUSTABLE COILOVER HIGH LOW + BODY SHIFT. sesuai tuk kaki turbo yang nak bertukar kepada n/a tuh. Piston dan Rings. Find the best deals for used perodua accident free batu berendam. Signal Bumper L2s Cun2 Rm2xx 3. salam semua ada sebiji kenderaan kancil bernadikn l2s turbo ingin di lepaskn. com Perodua Kancil With Daihatsu L902 Jb-det Engine Project via www. klu budjet 4ribu masuk l2s lah klu budjet 5ribu ke atas masuk1. Semoga berbaloi. Car: BMW 318 E30 Manual year 1991 Feedback: I install it with Stromberg power Booster. Adjustable cam pulley Mira L2s. bunyi malatup habis. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. Sementara tu, aku masih lagi mencari part2 utk aku convert ke Kancil ni. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. Ieri alle 07:21. 0 lg bgs p bnyk org ckp klu msk 1. Good upgrade for Kancil. [quote:9146="nienaziey"]oohhh plug denso iridium, cabel ngk la. Sementara tu, aku masih lagi mencari part2 utk aku convert ke Kancil ni. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. Year Verified Proton Toyota Perodua Honda Mercedes Benz Nissan BMW PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) RM 4 200. Dan cerita (seperti diatas) tidak bersambung2 sampai ke hari ni. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. dikuasakan oleh blogger. Price: RM 7 800 Reg. 6 ngn gtti turbo mna ok?dgr cter gtti turbo 1. Ramai yang bertanyakan kpd saya, betul ke bolt on turbo x tahan? Cepat rosak lah, leceh la dengan penjagaannya dan sebagainya lah. 100% Asli ECU BRT JUKEN 5 RACING TURBO (CRF 150) (Original) Rp 1. Enjin Dahaitsu L2s punye part barang adalah sama dengan kancil. Change Carb = cari Charade or 850 or Proton or weber 2. sy ada menjual kancil turbo L9, kereta masi ada ccm, julai 2021 abis ccm suda. Kita ni accident awal tahun lepas. 250 00 0 - 299 999. Interior fully convert. year: 1996 Mileage: 120 000 - 129 999 Make: Perodua Model: Kancil Transmission: Auto Engine Capacity: 660 cc Accessories: Solar Film, Alarm, Central lock. Then you will have a 1000cc turbo boosted ride. 44 results for kancil KANCIL MIRA L2S L512 D7 JAPAN ADJUSTABLE COILOVER HIGH LOW + BODY SHIFT. tapi keta jln mcm kura2 jak. L5 spare part expensive. Sesuai dan muat pakai pada semua engine : ej ed850 660 jbjl efrl edzl efdet jbdet dll. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. Baru2 ni mencari engine utk tukar ngn engine lame. Buy Kancil turbo l2s (M) Moderno Limited in Kuala Lumpur,Malaysia. ble cite skit ape yg nk adjust?bape costing? berpenyakit tak lepas. Reply Delete. Year Verified Proton Toyota Perodua Honda Mercedes Benz Nissan BMW PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) RM 4 200. But THIS still NOT a ticket to win over L2, coz TURBO cars have higher TORQUE and also HORSEPOWER. Economy package and Complete package provided. tapi aku xnak pakai L2S complete. Engine Restore Kuala Lumpur, Malaysia * Cure Blue Smoke and exhaust emissions * Restore Compression * Reduce Oil Consumption * Restore Horsepower and Torque * Improve KM/L * Improve cold starting ability * Prolong Engine Life * Reducing CO emissions and extending the useable life of old engines Call/SMS : 012-3266815. Sy memilih engine L2S single cam 12 valve 3 piston kerana mudah dpt sparepart kerana same spare part dengan kancil. Parts F/S: Daihatsu mira classic turbo for sale £1200 no offers - London. Modifikasi Enjin & Komponen - EF-JL 660. kami turut menyediakan perkhimatan towing kenderaan. Used Perodua Kancil for RM 5 500 at Batu Pahat, Johor. 4 de marzo. Almaklumlah, itu ari kos ketuk body dan cat sahaja dah RM2. engine FMPX S2 (L2s) 660cc 12v turbo charge exedy 3 puck plate racing clutch hybrid gearbox (kelisa - gtti aura - kancil 850) turbine hybrid from tong turbo (AR48+L2s stock+TD04) piston low compression from kelisa haltech ecu stand alone fuel ragulator sard double diaphram top mount intercooler from SR20. Say Carlist. L2S Engineering specialises in the design and builds of interiors and the fitting out of vessels for the defence and commercial marine industries. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. Barang2 kancil for sale. LSD gearbox so pendapat korang pula macamana? patutkah saya ambil kancil ni. 22 Feb, 19:50. Are Despacito a partagé une vidéo en direct. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. kereta kemas. ,Disk player, nice Sportrims, tip top condition. Kelab ini ditubuhkan untuk mereka yang mempunyai perodua kancil, tak kiralah dah convert ke, belum , so semua boleh join. MEG Autoparts Facebook;. Better pick up and car become more powerful. dhla promote lelebih lak. dan banyak lg laa. Emblem Mira 8. afrix kancil was cool to show all likelihood turbo images kancil Related Images with afrix kancil was cool to show all likelihood turbo images kancil GALLERY: Perodua Kancil to Perodua Axia, Malaysia’s most affordable carmodivicationcrew: perodua kancil club Perodua Kancil Related Keywords amp; Suggestions Perodua Kancil Long. Comment by motecmat on 04/08/2014 8:08 pm. 2-3 bulan pertama hidup aku seronok sangat laa pasal banyak keta yang aku dapat ayamkan. kat bawah ni aku nak bagi spec yg aku nak buat. akum,aku nak tya npe enjin l2s auto aku mati bila aku aku tarik dlm rpm7000? turbo untuk kancil 660 zami l2s turbo November 9,. L2 Turbo pkai RHB31, not ball bearing. Visit the post for more. L5 auto 660 3 piston. selain kancil belalang, geng KCar ramai tengah gila L2s. cat kurang elok, RM 7500 nego smpai jadi 01112116867 Percuma cuci dlm n luar kereta. Harga:[email protected] bila aku ada shoot gath. Jadi, Chelan memasukkan blok 850 Kancil tempatan untuk gantikan blok kecil tadi. ??? nak save bajet Reply Delete. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. kalau nk turbo, hanya tukar piston viva yang high comp. gear box x de la sebb koi pkai. Oleh kerana dah bosan untuk menambah minyak hitam dan sentiasa mengeluarkan asap yang banyak, so ambe menerusi member baik di opis, Mat Din and Oyos mencari enjin di half cut. saya ada kancil turbo engine l2s, masalah engine cepat panas kalau pasang aircond. End Red Autopart Kangar, Perlis, Malaysia kami menjual barang-barang terpakai dari Jepun dan turut menyediakan pemasangan tinted dan audio etc. register nanti ja bru pikir ehehehehehe yg penting jd. kancil turbo. TOmbol Gear Daihatsu MIRA Ori HItam Tombol Sambung Utk kANCIL - halfcut condition - Seperti dalam gambar - Harga FIX Price: RM 180 Call/SMS - Syah 0122261604. Price: RM 189 : all model available Turbo IHI subaru RHF4. Free Shipping. KANCIL Rear Bumper. kancil 95/l2 turbo with full bodykit L2S(white) sold at rm8800. 00 Add to cart; L6 seat suitable for modification L2 L2s L5 kancil Japan RM 390. condition : boli2 suda ni Lokasi : KM Price : RM 130. 5j Pcd100, Call/sms/email for More info. [/quote:9146] u dh gn sistem ka? e manage @ safc. TOmbol Gear Daihatsu MIRA Ori HItam Tombol Sambung Utk kANCIL - halfcut condition - Seperti dalam gambar - Harga FIX Price: RM 180 Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point Posted by MEG Autoparts at 7:45 AM. Enjin asal - EF-CL 660. Adjustable cam pulley Mira L2s. cheaper price location in klang or shah alam. Satu rocker arm pernah patah bulan 4/2016. nak jadi Moderno. i know L2 can tekan kaw2 everyday plus sparepart is cheap. Check out raziv6 1994 Perodua Kancil in batu pahat, for ride specification, modification info and photos and follow raziv6's 1994 Perodua Kancil for updates at CarDomain. custom klac. boleh pos +6012-9869. 16/03/2018. Seat L2s,moon roof,rim sukan 14", free accident. kereta ok cuma aircond je xde. Comment by motecmat on 04/08/2014 8:08 pm. Kancil Turbo. disebabkan kuasa yang begitu sedih bg enjin ini, penulis pun mencari maklumat dan tukar dengan enjin Daihatsu mira L2s auto. 2) gearbox turbo ori dia tuko ngan standart perodua. Kancil 850 auto 2001 standard tiada modifikasi. Kelab yang diasaskan oleh En. Mslhnya sy sdh sambung wayar tetapi tdak bergerak sikit pun meter rpm tu. suitable for turbo system. meter yrv L5 steering shape adjustment Side mirror fold Mira carpet full set sport pedal L5 gear conser box L5 dashbox drink holder , L5 limited sport sit (Avazato) ,. Facebook gives people the power to share and makes the world. Exterior: - Rear set moderno wth new kanciL wiper - Front Stnd Kancil 850 2001 - Metallic Silver Colour - Antena Ori Mira(50% silver, 50% Black) - RIm k kar 15"(Tyre 70% left) - Spring Kimex - Abs Monroe(rear only, front: kanciL 850) Interior: - Seat ET Limited - Carpet Mira - CD player Pioneer - Momo Stering - Comfort Tinted(Made in USA. Signal Bumper L2s Cun2 Rm2xx 3. kebiasaan kancil menggunakan brand Castol M-Tec 10W-30 kerana ia lebih nipis dan ringan untuk enjin jenis 3 silinder ( liang - liang. I tried to survey market price in the newspapers but is hard to find a 1999 kancil. perodua kancil 2004 perodua kancil l2s perodua kancil 1 5 perodua kancil loan perodua kancil 850. 4 Mar, 05:03. 0 japan complete boleh masuk ke kancil. Jakarta Barat kawan motor SR (36) Tambah ke Wishlist. find ur friend tat oredi used the kancil turbo. Exterior: - Rear set moderno wth new kanciL wiper - Front Stnd Kancil 850 2001 - Metallic Silver Colour - Antena Ori Mira(50% silver, 50% Black) - RIm k kar 15"(Tyre 70% left) - Spring Kimex - Abs Monroe(rear only, front: kanciL 850) Interior: - Seat ET Limited - Carpet Mira - CD player Pioneer - Momo Stering - Comfort Tinted(Made in USA. mcm mnew yew? Reply. Perodua hrvatska, perodua hrvy, perodua hrv honda, perodua hrvsf, perodua hrvatski, perodua hrv 2020, Perodua Axia Rear Skirt (pu2558) - M. 5Krpm 4WD turbo. Visit the post for more. Kancil Turbo 2. B0326 perodua kancil fiber front p end 7 5 2020 1 40 am in my opinion for a guy who really wanted to involve car modification with low budget i will always recommend start kei cars kancil mira l2s l5 parts for swap aksesori auto di carou. Discussions About Kancil Car in Malaysia. Sesuai dan muat pakai pada semua engine : ej ed850 660 jbjl efrl edzl efdet jbdet dll. KANCIL Rear Bumper. kat bawah ni aku nak bagi spec yg aku nak buat. Sy memilih engine L2S single cam 12 valve 3 piston kerana mudah dpt sparepart kerana same spare part dengan kancil. 2-3 bulan pertama hidup aku seronok sangat laa pasal banyak keta yang aku dapat ayamkan. 7% positive Feedback Hello, We're seller from Malaysia. 6 ngn gtti turbo mna ok?dgr cter gtti turbo 1. Mungkinkah ini jugak? Amin. Kancil L2S Turbo Zerotohundred. dan banyak lg laa. Sy mahu tanya sikit. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. Kereta Terpakai Spesifikasi Model : Perodua Kancil 660 Bodykit: Mira L5 Enjin : L2S, Turbo 660cc Acc free, Interior kit L5 mira, Carrozeria Audio speaker,Amp. Koleksi bengkel kereta turbo & modifikasi di Malaysia. Reduced price! Add to Wishlist. turbo easily kong. mcm mana piping yg paling ngam tuk kancil stendet 660/850?? kalau mcm L2 or l2s turbo stendet mcmmana pula???. Kelab yang diasaskan oleh En. PERODUA KANCIL turbo l2s (M) RM 5 500. Blog berisi tentang hobi aku yang suka2 tangkap gambar itu je. my for the best deal 2001 Perodua Kancil Modified L2S Turbo Up for sale. Tapi,selepas servis prestasi sgt jauh berbeza (merudum) baik dr segi enjin mahupn turbo. Absober kancil spring RSR Rm2xx Cod Johor Bahru Detail wasap. raziv6’s 1994 Perodua Kancil L2S turbo. You transfer the wiring and ecu from the L2s halfcut to your car. Kampas Rem Belakang Vario Techno 125 PGM-Fi/Beat/Vario Orisinil Honda. dikuasakan oleh blogger. Unique custom body kit with wider side all in yellow. Modified Perodua Kancil Daihatsu Mira ダイハツ・ミラ L200 Turbo Intercooler with 8000K RPM High Speed Fans - Duration: 1:22. Engine Restore Kuala Lumpur, Malaysia * Cure Blue Smoke and exhaust emissions * Restore Compression * Reduce Oil Consumption * Restore Horsepower and Torque * Improve KM/L * Improve cold starting ability * Prolong Engine Life * Reducing CO emissions and extending the useable life of old engines Call/SMS : 012-3266815. Part For Kancil / Mira Turbo : K&N Air Filter Injection Kit RM 480. bleh gak trade in / swap ngn boost meter. Bumper Depan Moderno Untuk kANCIL, RM230nett Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point. ok prototypal kena kenal dulu beza antara L200 dengan L200sPada bahagian enjin help L200, sohc 3cylinder, 64 hp. MEG Autoparts Facebook;. Kancil Mira Mini L2s Drag Race 660cc Turbo--AUTOMATIC TRANSMISSION speeding from 0-100km/h. Adjustable cam pulley Mira L2s. Modified Perodua Kancil Daihatsu Mira ダイハツ・ミラ L200 Turbo Intercooler with 8000K RPM High Speed Fans - Duration: 1:22. Kancil L2s 230HP- AFC NEO. 3 TURBO TIPTRONIK. aku akan masukkn dlm blog nie utk tatapan kwn2 yg sama minat dgn aku iaitu Sukan Permotoran. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. Unique custom body kit with wider side all in yellow. iwan nie pakai enjin l5 wo0ooo laju tau. Year Verified Proton Toyota Perodua Honda Mercedes Benz Nissan BMW PERODUA KANCIL turbo l2s (auto) RM 4 200. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. The E series engine was first presented in the summer of 1985, as the EB, a replacement for. dia pkai henjin turbo l2s,l5,l9 la tu. 3l DVVT saves fuel and provide power as same as normal 1. mira daihatsu turbo frontcut, japan engine untuk kancil l2 moderno l2s l5 kitty L512 kereta potong halfcut L5 complete no bodypart including dashbod L5 meter merah,diskbrek besar double layer, stering L5, tank injection L5, gearbox LSD turbo 4 speed AT call for more info/detail kenney - 0148669716 auto : rm 2800 pemasangan disediakan, 600 shj. Kelab yang diasaskan oleh En. SARD radiator Kancil 660/850 & L2 - Auto Transmission,Price: RM402. Read more read less year ma. 00 Hot Bits Stainless Steel Turbo Exhaust System RM 1,300. sesuai tuk kaki turbo yang nak bertukar kepada n/a tuh. my - fully convert to MIRA L2S 2006 - Carlist. ade yg dah dapat, ade jugak yg masih dalam pencarian. Sy ada kancil 850 lampu bulat depan. 3 YRV turbo dengan gasket keluli mencantumkan head yang siap diporting dan polish. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. Sekarang dengan bernadikan enjin L2s turbo yang didatangkan khas dari negara matahari terbit Jepun itu telah menambahkan lagi seri pada Kancil Belalang ini. masuk turbo setting sekali. Apision_Gaming transmitió en vivo — Estoy jugando Car Mechanic Simulator 2018. L2S Engineering keeps boat owners and builders happy from start to finish with sensible design thinking and cost effective methodology. 4mm Iridium, only at DENSO! 0. kancil turbo Sejarah kancil. 0 pun power gak. pNp kancil,mira L2,L2s. Unique custom body kit with wider side all in yellow. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. L2S Engineering keeps boat owners and builders happy from start to finish with sensible design thinking and cost effective methodology. itu tak kesahlah kan, tp yang nak dijadikan isu kt sini. views TS neslopink: Nov 7 2008, 09:49 PM, updated 10y ago. Ok siap 2 biji hari nihkancil l2s turbo dan kelisa yrv turbomesti owner x sabo nk ambik hihi. Sezioni di questa pagina. emblem garnish kunci mira for kancil kelisa. Find the best deals for used perodua kancil steering. Enjin Dahaitsu L2s punye part barang adalah sama dengan kancil. 00; Pick up only: Free; 2 Watching. many pomen said L5 got problem. com Perodua Kancil With Daihatsu L902 Jb-det Engine Project via www. bro bagi budget. Dari segi kuasa kuda still sama dengan L2s iaitu 64 kuasa kuda, perbezaan hanya pada Cam dan jumlah piston di mana L2s SingleCam 3 piston, L5 TwinCam 16V 4. tapi aku xnak pakai L2S complete. Contoh Timing Belt, Top Gasket, dan Oil Filter. Hubungi kami pada bila-bila masa (24 jam) Kedai kami terletak di Kangar dan beroperasi dari jam 2 petang-11 malam setiap hari. 00 Apex'i AFC Super RM 1,330. pNp kancil,mira L2,L2s. bumper mordeno lampu ketam licca stoken fiber sekali lip L6. so barang2 L2S sume naik harga. Avanzato k-car Team (L2s L5) - sape2 yang ber minat bleh join team kancil seluruh malaysia utk team same2 b etukar pandangan dan hobi. Baru2 ni mencari engine utk tukar ngn engine lame. ok prototypal kena kenal dulu beza antara L200 dengan L200sPada bahagian enjin help L200, sohc 3cylinder, 64 hp. MEG Autoparts Di Link Lain. turbo easily kong. One of the world's largest video sites, serving the best videos, funniest movies and clips. Green kancil in fire. com Diy: L5 Dashboard Blower Wiring - Ben9166 via www. Add to cart More. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. For the 660cc model, no need to rebore the piston cylinder but still have to use the l2/l2s turbo piston because Perodua Kancil piston is a high compression piston while l2/l2s turbo piston is low compression. selain kancil belalang, geng KCar ramai tengah gila L2s. 5 Subaru WRX 2008 Subaru WRX. akum,aku nak tya npe enjin l2s auto aku mati bila aku aku tarik dlm rpm7000? Reply Delete. leh pakai jugek. Exterior: - Rear set moderno wth new kanciL wiper - Front Stnd Kancil 850 2001 - Metallic Silver Colour - Antena Ori Mira(50% silver, 50% Black) - RIm k kar 15"(Tyre 70% left) - Spring Kimex - Abs Monroe(rear only, front: kanciL 850) Interior: - Seat ET Limited - Carpet Mira - CD player Pioneer - Momo Stering - Comfort Tinted(Made in USA. Menggunakan 4 silinder dan 16 injap DOHC berbanding hanya 3 silinder dan 6 injap SOHC pada enjin asal, enjin kecil dengan pendesak turbo ini mampu menghasilkan kuasa sebanyak 64hp, kuasa. Anyone like to test kindly contact me @ 012-3266815. find ur friend tat oredi used the kancil turbo. Then you will have a 1000cc turbo boosted ride. 42MM OF THICKNESS. Contoh Timing Belt, Top Gasket, dan Oil Filter. Better hill climbing as well. Salam, buat pengunjung2 blogku ini blog nie direka khas. Saya berikan informasi tentang modifikasi yang pernah saya lihat. Spares Wtd: Looking for l2 halfcut engine for kancil 850 new version ( round lamp ). mo tgk jg lah budjet. Blok enjin 660cc turbo tu aku tukarkan ke blok enjin kancil 850cc. Absober kancil spring RSR Rm2xx Cod Johor Bahru Detail wasap. Dah tak tahan kena bully all the way at the Hiway. Facebook gives people. Tapi,selepas servis prestasi sgt jauh berbeza (merudum) baik dr segi enjin mahupn turbo. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. Kancil Daihatsu meter L2S turbo manual. Pada mulenye,prestasinye sgt mengaggumkan. Tukor ring piston rasenye x padan dah kot. Sebabnya enjin L2 lebih senang mantain dan juga part-part dalam lebih kurang sama dengan Kancil 660. Baru2 ni mencari engine utk tukar ngn engine lame. Receive the latest cars by email. Interior fully convert. jual dlm rm5400(bole nego ) berminat bole wssp sy utk pic kereta 0136181418. Sarung Seat Mira J/Moderno Seadanya Rmxx 7. turbo easily kong. Perbezaan 4g63 dan 4g67. Green kancil in fire. 250 00 0 - 299 999. Buy (100% ORIGINAL) DENSO SPARK PLUG #3190 QL22TR-S (3PCS) MIRA KANCIL L2 L2S TURBO (067700-7270) online at Lazada malaysia. 101Modifiedcars. 0 susah mo register. The petrol-driven series has cast iron engine blocks and aluminum cylinder heads, and are of either SOHC or DOHC design, with belt driven heads. tapi keta jln mcm kura2 jak. Better hill climbing as well. Sekarang xde bajet lagi. 2004 PERODUA KANCIL turbo l2s (M) - Cars for sale in Batu Pahat, Johor. ,hahaha gearbox ni owner pakai asal 850 ke mira 660? boleh tahan ke gearbox 850 N/A dengan enjin turbo ni? so, maknanye, enjin ni dah jadi injection and 12v la kan? kacuk dengan enjin l2s? ni kira [email protected] balik enjin ke modi skit2 je? camner plak fuel tank, water pump, and so on ke pomen wat basic and part tertentu je yang ke replace dgn barang mira l2s. 3 Myvi, hopefully soon. Kancil 850 auto 2001 standard tiada modifikasi. 00 Apex'i Boost Meter and Exhaust Temp. B0326 perodua kancil fiber front p end 7 5 2020 1 40 am in my opinion for a guy who really wanted to involve car modification with low budget i will always recommend start kei cars kancil mira l2s l5 parts for swap aksesori auto di carou. ; Cari barangan untuk dijual, di jual atau bidaan dari penjual/pembekal kita. harga blh dirunding. Sy mahu tanya sikit. Home >> Entire Malaysia >> Cars. Ekzos - Muffler rekaan HKS. mira l2s,moderno,L512,l502,coure,gino,move. boleh pos +6012-9869. mo tgk jg lah budjet. x perlu nk masuk enjin daihatsu mira bagai. mcm mana piping yg paling ngam tuk kancil stendet 660/850?? kalau mcm L2 or l2s turbo stendet mcmmana pula???. Mula masuk ke Lembah Beringin pada tahun 1999 Masa tu Allah berikan kami rezeki untuk tinggal di kediaman Kakitangan yang disediakan. 3l DVVT saves fuel and provide power as same as normal 1. Kancil L2s 230HP- AFC NEO. Kancil Turbo L2s manual -02. why i prefer L5 was 4 cylinder twincam vs L2 was 3 cylinder single cam. com or call 013-2476033. Kancil full convert L2S turbo. Ride Info Modifications Mods All Photos (4) Photos (4). leh pkai piston l2s turbo je. enjin l2s turbo standard bodypart moderno limited complete ketam dashboard l5 ori hitam complete burger & walnut bumbung ombak beralun-alun aircond sejuk beku b Chat to Buy. Sesuai untuk turbo dan NA. [/quote:9146] u dh gn sistem ka? e manage @ safc. Dan lagi satu, jika bercadang nak membeli enjin Mira Turbo,aku cadangkan lebih baik ambil enjin L200S dari L500S. (in term of driving pleasure) 660 carb is hopeless. Bumper Depan Moderno Untuk kANCIL, RM230nett Call/SMS - Syah 0122261604 Lokasi Ampang Berdekatan Ampang Point. kena tukor piston beso cket. 2002-2009. tapi keta jln mcm kura2 jak. 0 turbo kancil 1. L2 Turbo pkai RHB31, not ball bearing. 701 Electronic Valve Controller HkS with turbo timer set. x perlu nk masuk enjin daihatsu mira bagai. Dah tak tahan kena bully all the way at the Hiway. Model - KancilTahun - 2001. i'm the ones captured this videofCuk!hand shaking like hell. 11:33 DOWNLOAD PLAY. views TS neslopink: Nov 7 2008, 09:49 PM, updated 10y ago. Slmt mlm encik abu. kecian keta2 keci yg sembarang jak buat piping. Kancil Mira L200 Turbo For Sale | Dog Breeds Gallery Fire starting automobil: kancil l2 dan kancil l5, Eazy izzuddin eazy pki kancil biasa1st keluaran kalo nk modified kasi lawa skitbro suggest camne. atas nasihat ke dua dua mat keta ini, ambe memilih untuk membeli enjin Turbo L2S menggunakan kotak gear automatik. It was Kancil/Nippa 660cc. Used Perodua Kancil for RM 4 200 at Pasir Mas, Kelantan. Lots of discount and promotional sales. Cuma tinggal nak repair aircond je. kat bawah ni aku nak bagi spec yg aku nak buat. Part For Kancil / Mira Turbo : K&N Air Filter Injection Kit RM 480. tapi hood nak pakai L2S sebab ade skup besar. Dan cerita (seperti diatas) tidak bersambung2 sampai ke hari ni.